Marea hlizeala de la Slanic - actiunea Week end intre prieteni, by Delaco!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 26 Mai 2013, 23:45

Articol pe placul a 54 bucatarasi
comenteaza

 Mi-e clar. Alt nume mai potrivit decit "Week-end intre prieteni" nu se putea. 11 bucatarasi au fost premiati de partenerul nostru Delaco in ceea ce avea sa devina "Marea hlizeala" de la Slanic. Ne-am adunat cu mic cu mare din toate colturile tarii la Casa Mara, unde Radu Popovici ne-a rasfatat cu bucatele sale alese. Si s-a petrecut ca-n povestile frumoase cu Cosinzene si printi.

Noi am ajuns simbata la amiza. Eu, Iri, Cata si Oana, adica cei 4 ce intr-o zi de decembrie prin 2008 au pornit la drum un site care astazi este numarul 1 in culinarul .ro si are o comunitate superba, vesela si cu suflet mare!

Si ne-am imbratisat, si cu fetele, si cu baietii. "Eu sint Merisor ... Eu Aliliana ... Eu Gurita_ta ... Eu Simona72 ..." Am avut tot timpul in suflet acel sentiment ca m-am intilnit cu prieteni vechi, cu prieteni adevarati alaturi de care ma simt bine. Am vorbit, am ris, i-am cintat la multi ani lui Ruxy ... Minunat!

Duminica ne-am regasit cu acelasi drag pe site, ne-am bucurat pentru mesajele prin care toti anuntau ca au ajuns cu bine acasa si am chicotit la poze din nou ca-n curtea Casei Mara.

Si mi s-a umplut sufletul de bucurie cind am vazut ca sentimentele cu care eu am plecat spre casa au fost pe buzele tuturor. "Dragii mei, am ajuns acasa de cca 2 ore si inca nu-mi revin dupa acest weekend minunat :X . Ma uit la poze, zambesc, revad in minte clipele traite alaturi de oameni deosebiti ( si rad singura,precum "ala" de rade de ce-si aduce aminte =)) :"> ) ", a scris Ina, continuind : "Cuvintele nu sunt suficiente pentru a multumi pentru tot ce-am trait acolo si cat de bine ne-a facut aceasta intalnire >:D<".

"Multumim pentru acest premiu frumos!!! Ne-am simtit foarte bine alaturi de bucatarasi! A fost foarte frumos:D>:S<", a adaugat Bya, iar Ruxy a scris "Oh, Doamne, n-am mai simtit de multa vreme asemenea emotii...si chiar n-am sa uit niciodata aceste clipe minunate! Multumesc din suflet!". Simbata, cind toata gasca ii cinta "La multi ani", Ruxy cu greu si-a stapinit lacrimile de emotie ...

Padre Victor a postat o fotografie si a lasat citeva rinduri sub ea: "Am fost plecat câteva ore şi din întâmplare am dat peste un grup tare fain. În imagine, Bucătăraşul Şef, un bucătar şi o gazdă deosebită (Radu Popovici), un bucătăraş senzaţional (Motănel Vladimir) şi un nebucătar despre care nu comentez. :)) :D". Padre, Liliana si Mara n-au ezitat sa se urce in masina si sa se alature celorlalti si pentru citeva ore. Ina si Costel au schimbat 3 trenuri pentru a ajunge la Slanic, Simona72, Mihaelar sau Gabytza au parcurs aproape 400 de kilometri dus si alti 400 intors, nimeni nu a lipsit la apel si toata lumea a contribuit cu un zimbet si o vorba frumoasa (cum imi place mie sa zic) la acest eveniment foarte reusit. 

Inca doua momente care spun multe despre oamenii care formeaza bucataras.ro: "Dragilor se termina bateria si nu mai pot sa fiu alaturi de voi pina acasa....suntem aproape de Sibiu, ploua, ascultam muzica romaneasca veche si facem karaoke:))", a scris Simona in drum spre Hunedoara, iar Mutulica a raspuns: "Sa ajungeti sanatosi, frumosilor cu suflet bun!". In acest timp, Merisor n-a ezitat si i-a usurat lui Cleme drumul de intoarcere plecind impreuna de la Slanic.

Cuvinte frumoase si ganduri bune pornesc de la mine si catre Cris, care  a postat citeva fotografii de la eveniment, 103 doar :)), spre Medi, care mi-e tare draga caci este mereu tonica, spre Mihaelar, vesela si mereu cu o licoare care ne largeste zimbetul :)) in traistuta (da, la sucul de mere si pere ma refer :))), pentru motanelul Vladimir pe care-l rasfata toate fetele si pentru Miha, care a cedat locul sau Simonei (insanatosire grabnica pentru micuta Amira, care a facut varicela). La fel pentru Dia si Dya, pentru Timea, Patricia, Deea si toate celelalte fete minunate de pe bucataras.ro cu promisiunea ca vom repeta astfel de actiuni.

Mai trec o data in revista bucatarasii care s-au distrat la Slanic - Merisor67, Constelatialeu, RuxyRux, Ina, Panacris, Simona72, Bunica, Mihaelar, Medioto, Motanlaoale, Gurita_ta. Va multumesc mult pentru tot atit voua, cit si prietenilor de la Delaco si lui Radu pentru ca a fost o gazda foarte buna!

PS. Sa incheiem pe acelasi ton. Simbata, am intrebat cum sta treaba cu cafeaua, cine o face. Ina si Gabytza, tzop,ca o fac ele :)). Duminica, mesaj pe wall de la Ina:  "Gusti, sa stii ca eu fac cafea mult mai buna decat aia de aseara :"> . Eu fac cu masura , nu la ochi :P , dar am facut cu oala si, ca sa ma scot, dau vina pe Gaby, ca mi-a zi sa torn cu punga si am crezut c-am turnat destula . ( Nici mie nu mi-a placut =))) ). Apoi imi lasa un P.S: " Si ca sa ma scot si mai mult: tin la inimioara ta, sa nu aiba palpitatii , d'aia ti-am dat apa chioara =))) >:D<". 

:)))))))))))))) Super simpatica! Adevarul e ca a facut-o chiar apa chioara, dar mai bine ca era 7 seara, cam tirziu pentru cafea :))). Insa, tinind cont ca am baut-o alaturi de asemenea oameni, a fost cea mai buna cafea din lume!

PS. Multumim lui Radu (reteteleluiradu.ro) si prietenilor sai de la Agricola Bacau, Cramele  Halewood România şi CampingGrill.ro


Comentarii (52)

09.06.2013, 21:40

m-ati facut cu toti sa plang sunteti de milioane

09.06.2013, 21:46

Tu Laura,d-apoi asta-i de ras nu-i de plans))))))))))

08.12.2013, 22:48

frumos

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola