Marea hlizeala de la Slanic - actiunea Week end intre prieteni, by Delaco!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 26 Mai 2013, 23:45

Articol pe placul a 54 bucatarasi
comenteaza

 Mi-e clar. Alt nume mai potrivit decit "Week-end intre prieteni" nu se putea. 11 bucatarasi au fost premiati de partenerul nostru Delaco in ceea ce avea sa devina "Marea hlizeala" de la Slanic. Ne-am adunat cu mic cu mare din toate colturile tarii la Casa Mara, unde Radu Popovici ne-a rasfatat cu bucatele sale alese. Si s-a petrecut ca-n povestile frumoase cu Cosinzene si printi.

Noi am ajuns simbata la amiza. Eu, Iri, Cata si Oana, adica cei 4 ce intr-o zi de decembrie prin 2008 au pornit la drum un site care astazi este numarul 1 in culinarul .ro si are o comunitate superba, vesela si cu suflet mare!

Si ne-am imbratisat, si cu fetele, si cu baietii. "Eu sint Merisor ... Eu Aliliana ... Eu Gurita_ta ... Eu Simona72 ..." Am avut tot timpul in suflet acel sentiment ca m-am intilnit cu prieteni vechi, cu prieteni adevarati alaturi de care ma simt bine. Am vorbit, am ris, i-am cintat la multi ani lui Ruxy ... Minunat!

Duminica ne-am regasit cu acelasi drag pe site, ne-am bucurat pentru mesajele prin care toti anuntau ca au ajuns cu bine acasa si am chicotit la poze din nou ca-n curtea Casei Mara.

Si mi s-a umplut sufletul de bucurie cind am vazut ca sentimentele cu care eu am plecat spre casa au fost pe buzele tuturor. "Dragii mei, am ajuns acasa de cca 2 ore si inca nu-mi revin dupa acest weekend minunat :X . Ma uit la poze, zambesc, revad in minte clipele traite alaturi de oameni deosebiti ( si rad singura,precum "ala" de rade de ce-si aduce aminte =)) :"> ) ", a scris Ina, continuind : "Cuvintele nu sunt suficiente pentru a multumi pentru tot ce-am trait acolo si cat de bine ne-a facut aceasta intalnire >:D<".

"Multumim pentru acest premiu frumos!!! Ne-am simtit foarte bine alaturi de bucatarasi! A fost foarte frumos:D>:S<", a adaugat Bya, iar Ruxy a scris "Oh, Doamne, n-am mai simtit de multa vreme asemenea emotii...si chiar n-am sa uit niciodata aceste clipe minunate! Multumesc din suflet!". Simbata, cind toata gasca ii cinta "La multi ani", Ruxy cu greu si-a stapinit lacrimile de emotie ...

Padre Victor a postat o fotografie si a lasat citeva rinduri sub ea: "Am fost plecat câteva ore şi din întâmplare am dat peste un grup tare fain. În imagine, Bucătăraşul Şef, un bucătar şi o gazdă deosebită (Radu Popovici), un bucătăraş senzaţional (Motănel Vladimir) şi un nebucătar despre care nu comentez. :)) :D". Padre, Liliana si Mara n-au ezitat sa se urce in masina si sa se alature celorlalti si pentru citeva ore. Ina si Costel au schimbat 3 trenuri pentru a ajunge la Slanic, Simona72, Mihaelar sau Gabytza au parcurs aproape 400 de kilometri dus si alti 400 intors, nimeni nu a lipsit la apel si toata lumea a contribuit cu un zimbet si o vorba frumoasa (cum imi place mie sa zic) la acest eveniment foarte reusit. 

Inca doua momente care spun multe despre oamenii care formeaza bucataras.ro: "Dragilor se termina bateria si nu mai pot sa fiu alaturi de voi pina acasa....suntem aproape de Sibiu, ploua, ascultam muzica romaneasca veche si facem karaoke:))", a scris Simona in drum spre Hunedoara, iar Mutulica a raspuns: "Sa ajungeti sanatosi, frumosilor cu suflet bun!". In acest timp, Merisor n-a ezitat si i-a usurat lui Cleme drumul de intoarcere plecind impreuna de la Slanic.

Cuvinte frumoase si ganduri bune pornesc de la mine si catre Cris, care  a postat citeva fotografii de la eveniment, 103 doar :)), spre Medi, care mi-e tare draga caci este mereu tonica, spre Mihaelar, vesela si mereu cu o licoare care ne largeste zimbetul :)) in traistuta (da, la sucul de mere si pere ma refer :))), pentru motanelul Vladimir pe care-l rasfata toate fetele si pentru Miha, care a cedat locul sau Simonei (insanatosire grabnica pentru micuta Amira, care a facut varicela). La fel pentru Dia si Dya, pentru Timea, Patricia, Deea si toate celelalte fete minunate de pe bucataras.ro cu promisiunea ca vom repeta astfel de actiuni.

Mai trec o data in revista bucatarasii care s-au distrat la Slanic - Merisor67, Constelatialeu, RuxyRux, Ina, Panacris, Simona72, Bunica, Mihaelar, Medioto, Motanlaoale, Gurita_ta. Va multumesc mult pentru tot atit voua, cit si prietenilor de la Delaco si lui Radu pentru ca a fost o gazda foarte buna!

PS. Sa incheiem pe acelasi ton. Simbata, am intrebat cum sta treaba cu cafeaua, cine o face. Ina si Gabytza, tzop,ca o fac ele :)). Duminica, mesaj pe wall de la Ina:  "Gusti, sa stii ca eu fac cafea mult mai buna decat aia de aseara :"> . Eu fac cu masura , nu la ochi :P , dar am facut cu oala si, ca sa ma scot, dau vina pe Gaby, ca mi-a zi sa torn cu punga si am crezut c-am turnat destula . ( Nici mie nu mi-a placut =))) ). Apoi imi lasa un P.S: " Si ca sa ma scot si mai mult: tin la inimioara ta, sa nu aiba palpitatii , d'aia ti-am dat apa chioara =))) >:D<". 

:)))))))))))))) Super simpatica! Adevarul e ca a facut-o chiar apa chioara, dar mai bine ca era 7 seara, cam tirziu pentru cafea :))). Insa, tinind cont ca am baut-o alaturi de asemenea oameni, a fost cea mai buna cafea din lume!

PS. Multumim lui Radu (reteteleluiradu.ro) si prietenilor sai de la Agricola Bacau, Cramele  Halewood România şi CampingGrill.ro


Comentarii (52)

09.06.2013, 21:40

m-ati facut cu toti sa plang sunteti de milioane

09.06.2013, 21:46

Tu Laura,d-apoi asta-i de ras nu-i de plans))))))))))

08.12.2013, 22:48

frumos

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]