Pachetelul de scoala! Concurs pentru mamici cu premii pentru cei mici, powered by Delaco!

Postat de Bucataras in Concurs pe 4 Aug 2012, 15:30

Articol pe placul a 49 bucatarasi
comenteaza

Dragii mei, in luna august, impreuna cu prietenii de la Delaco ne-am gindit la un concurs foarte simpatic pentru mamici, dar cu premii pentru cei mici. Si, cum in septembrie incepe scoala, inseamna ca "Pachetelul de scoala" ar fi bine venit! Sau de gradi, sau de serviciu in cazul in care nu aveti copii :P 

Mecanismul pe scurt:

Pasul 0. In caz ca nu ai cont pe bucataras.ro, atunci este timpul sa-ti faci: CLICK AICI!

Daca ai cont: 

Pasul 1. Cauta prin paginile bucataras.ro cele 8 produse:

 1.  Branza topita cu smantana, triunghiuri 140g /240g

branza topita super cremoasa si gustoasa, datorita continutului de smantana adevarata. Ganditi-va ca intr-o cutie de 140g intra cam o lingura de smantana. O recomandam atat pentru sendvisuri, cat si pentru gustari gatite.

 2. Branza topita cu smantana, felii 400g

felii de branza topita cu smantana, foarte gustoase mai ales in sendvisuri.  Le-am ambalat astfel incat, sa puteti face si economie in caz ca aveti multe sendvisuri de facut.

 3. Mozzarella Fresca 125g/250g

branza mozzarella proaspata, din lapte de vaca, produsa cu respectarea retetei traditonale italiene. Proaspata si usoara, este foarte sanatoasa datorita ingredientelor naturale si a continutului foarte mic de sare. Este ideala pentru salate, dar foarte practica si gustoasa si in sendvisuri usoare sau in mancarurile gatite tipic italian - pizza, lasagna, paste. 

Dupa ce scurgeti  saramura slaba din ambalaj (asa se ambaleaza pentru pastrarea prospetimii)  puteti pregati imediat clasica salata Caprese, favorita italienilor. Aveti nevoie de busuioc, ulei de masline si rosii.  

 4. Cascaval Sofia 450g

Sofia este cel mai apreciat cașcaval Delaco. Pur și simplu se topește în gură. Și mai știi ceva? Este foarte ușor să gătești cu el, nici vorba de stat ore în șir în bucătărie. Câteva minute și îi dai gata pe cei mai pretențioși gurmanzi.

Este sănătos, natural și foarte bogat în calciu și proteine.  Asta de la cei 10 litri de lapte excelent din care se fabrică fiecare kilogram de cașcaval Sofia. Se adaugă doar culturi lactice, cheag, puțină sare și apoi se opărește cașul. Simplu și bun.

 5. Crema de branza Ceva Fin Pufos 140g / Cremos 150g

Ceva fin... Ceva fin Cremos? Ceva fin Pufos? Ceva  atât de ușor de savurat!

Fie că-i Cremos, fie că-i Pufos crema de brânză Ceva fin se întinde pe pâine cât ai clipi. O singură felie e de-ajuns să te facă să uiți de aproape orice te apasă. Ce-ar fi să le guști pe amândouă? Dimineață încerci Ceva fin Cremos, iar când ți se face foame din nou iei o gustare mai pufoasă cu Ceva fin Pufos.  Sunt diferite să știi!

Ceva Fin Pufos are o textură aerată, gust puternic de pranza proaspătă și 3 sortimente: smântâna, verdeață sau, dacă ești amator de senzații tari, avem pentru tine  Ceva fin Pufos cu Hrean.

Ambele au doar ingrediente naturale și nu conțin conservanți sau coloranți artificiali. Ambele sunt potrivite pentru toată familia, iar tu îi poți răsfața pe cei dragi cu tot felul de gustărici delicioase și practice. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple și de obicei la îndemână. Pentru o primă inspirație  îți propunem rețeta de mai jos.  Ah, și dacă îți place să refolosesti  diverse ambalaje, ai găsit ceva perfect pentru colecția ta!

 6. Ceva Fin Branzica si Smantana 200g

Ți-e gândul la o gustare sănătoasă? Ușoară sau sățioasă, cum preferi? Păi poți să încerci liniștit Ceva fin Brânzică și smântână. Să știi că le place și celor mici și celor mari. Și știi de ce? Pentru că e buuuunăăăă :-)

Ingrediente simple și sănătoase, asta e toată șmecheria: brânză de vaci, smântână și sare. O poți combina cu verdeaţă de sezon, ridichi, ardei roșu sau ardei iute, roșii și bineînțeles pâine proaspătă. O gustare sănătoasă, după cum îți spuneam.

Ah și să nu uităm de rețeta noastră favorită: pâine neagră cu seminte, brânzică și smântână (ușoară/sățioasa) + ridiche tăiată felii subțiri + patrujel tocat mărunt presărat deasupra. Ei, cum e?

 7. Miez de Lapte Natur 225g/120g

Aperitiv, gustare sau desert? Ceva cu adevărat nou: brânză  cu gust de lapte proaspăt, extrem de bogată în Calciu și Fosfor. Poate că nu-ți vine să crezi, dar două porții de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu și 50% din cea de de Fosfor.

Iar Calciul și Fosforul sunt foarte importante pentru organism, ele răspund de sănătatea oaselor și dinților noștri. Iar Miezul de Lapte este făcut, așa cum probabil te și așteptai, doar din lapte, cheag și puțină sare. Nici vorbă de coloranți sau conservanți sau alte adaosuri artificiale.

Miez de lapte Natur, 225g – în ambalaj practic de 3x75 g, exact cât să prepari orice îți dorești: aperitiv, gustare, sau desert. Forma, moliciunea și prospețimea te vor încânta, cât despre poftă de mâncare sau pasiune... așteptăm să ne spui tu!

Miez de lapte natur, 120g – sau mai bine zis 24 bucățele simpatice și jucăușe. Testează-le în salate și pe copilașii mofturoși. Puteți prepara împreună tot felul de rețete jucăușe de la salate până la frigărui cu fructe sau cu legume. Ei, ce zici? Mai refuză cineva manacarea sănătoasă în casă?

a. Miez de Lapte Sare 225g

brânză  cu gust de lapte proaspăt, extrem de bogată în Calciu și Fosfor. Poate că nu-ți vine să crezi, dar două porții de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu și 50% din cea de de Fosfor.

Iar Calciul și Fosforul sunt foarte importante pentru organism, ele răspund de sănătatea oaselor și dinților noștri. Iar Miezul de Lapte este făcut, așa cum probabil te și așteptai, doar din lapte, cheag și puțină sare. Nici vorbă de coloranți sau conservanți sau alte adaosuri artificiale.

Miez de lapte, cu sare 225g are un pic mai multă sare decât frații lui. Un pic de imaginație și ai și pus pe masă ce poftești: sandwichiuri, aperitive, salate sau gustări. Sau câte un platou din fiecare, dacă ai musafiri...

b. Miez de Lapte 0% grasime

brânză  cu gust de lapte proaspăt, extrem de bogată în Calciu și Fosfor. Poate că nu-ți vine să crezi, dar două porții de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu și 50% din cea de de Fosfor.

Iar Calciul și Fosforul sunt foarte importante pentru organism, ele răspund de sănătatea oaselor și dinților noștri. Iar Miezul de Lapte este făcut, așa cum probabil te și așteptai, doar din lapte, cheag și puțină sare. Nici vorbă de coloranți sau conservanți sau alte adaosuri artificiale.

Miez de lapte 0% grăsime, 225g – urmezi o dietă și nu vrei să renunți la brânzeturi? Exact la tine ne-am gândit! Și nu doar pentru aportul de vitamine, dar și pentru mici plăceri fără pic de grăsimi ”vinovate”... cum ar fi  frigăruile cu Miez de Lapte și somon  sau platoul de brânză și fructe de sezon.

 8. Emmentaler 200g/400g

Cascaval cu găuri? Ți-aduci aminte de desenele cu Tom și Jerry? Știa bine Tom ce știa: o delicatesă cu gust fin, ușor dulceag și miros de miez de nucă verde. Este foarte bogat în proteine, calciu și magneziu și se prepară doar din lapte de vacă, după rețeta tradițională elvețiană. Pentru a păstra cât mai mult timp aroma sa celebră, se ambalează sub atmosferă protectoare.

Merge foarte bine acompaniat de vin roșu, nuci și struguri. Te gândești deja la ocazii mai speciale?  Să știi că dă savoare multor gustări rapide sau gătite: sandwishuri delicioase, salate,  platouri  de brânză. Ce zici de cartofi gratinați? Sau poate o porție de Cordon bleu? Paste, pizza sau fripturi? Te poți gândi și la desert! Doar vezi să nu fie Tom în zonă...

Pasul 2. Cind ai gasit produsul, te provocam sa raspunzi corect la o intrebare! Daca ai raspuns corect, atunci produsul Delaco se duce automat in pagina ta de concurs si este considerat activat!

Pasul 3. Dupa ce ai completat in pagina ta de concurs toate cele 8 produse, atunci esti automat inscris in tragerea la sorti saptaminala si ai o sansa la premiile finale!

Un utilizator care a activat minim 2 sanse dintre cele 4 ale perioadei concursului va fi automat inscris in tragerea la sorti pentru cele 10 premii ale fazei finale.

Promotia este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu varsta de peste 18 ani si cu domiciliul stabil in Romania.

Atentie: Nu vor fi acceptate pe siteul www.bucataras.ro comentarii ce contin limbaj licentios, calomnii sau poze cu continut inadecvat. Incalcarea acestei reguli duce la bannarea userului respectiv si eliminarea din concurs!

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (SC Delaco SRL / Ctrl+Alt+Smile), precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).

ETAPELE CONCURSULUI

Saptamina 1

• data de start inscriere: 06.08.2012 ora 00:00

• data de oprire: 12.08.2012 ora 23:59

Toti cei care au reusit activarea tuturor celor 8 produse Delaco vor intra in tragerea la sorti pentru premiile de etapa!

Vezi aici tragerea la sorti  efectuata de maestrul nostru de ceremonii, Stefanuc, si cine a cistigat! De remarcat locul unde s-a efectuat extragerea! :))

Saptamina 2

• data de start inscriere: 13.08.2012 ora 00:00

• data de oprire: 19.08.2012 ora 23:59

Toti cei care au reusit activarea tuturor celor 8 produse Delaco vor intra in tragerea la sorti pentru premiile de etapa!

Desemnarea cistigatorilor se va face pe data de 20 august!

Saptamina 3

• data de start inscriere: 20.08.2012 ora 00:00

• data de oprire: 26.08.2012 ora 23:59

Toti cei care au reusit activarea tuturor celor 8 produse Delaco vor intra in tragerea la sorti pentru premiile de etapa! Desemnarea cistigatorilor se va face pe data de 27 august!

Saptamina 4

• data de start inscriere: 27.08.2012 ora 00:00

• data de oprire: 02.09.2012 ora 23:59

Toti cei care au reusit activarea tuturor celor 8 produse Delaco vor intra in tragerea la sorti pentru premiile de etapa! Desemnarea cistigatorilor se va  face pe data de 3 septembrie 2012!

Pe 6 septembrie va avea loc tragerea la sorti pentru premiile finale, la care vor participa toti cei care au activat setul complet de produse Delaco in minim 2 dintre cele 4 saptamini de concurs!

STRUCTURA PREMII:

3 premii per fiecare dintre cele 4 saptamini de concurs „Pachetul pentru scoala“ in valoare fiecare de 100 de lei si constind in produse Delaco numai bune pentru pachetelul de scoala al copilului + un set de rechizite acordate. Premiile se acorda prin tragere la sorti la care participa toti cei care au reusit activarea completa a setului de 8 produse in saptamina respectiva!

10 premii la sfarsitul campaniei acordate prin tragere la sorti dintre userii care participa la minimum  2 etape saptamanale si activeaza setul complet de 8 produse in fiecare dintre cele 2 etape  – Un premiu consta intr-un rucsac cu produse Delaco numai bune pentru Pachetelul de scoala al copilului!

Regulamentul complet.

Comentarii (20)

Ina

Ina
27.08.2012, 12:38

bau!

27.08.2012, 21:28

kuku

03.09.2012, 18:50

Bau, bau! Astept cu interes marea extragere

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola