Pizza Bocconcini

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 27 Mar 2013, 10:29

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Pizza Bocconcini

Iata o reteta gustoasa de mici pizze Bocconcini:

Pizza a devenit un produs principal al business-urilor cu mancare la domiciliu sau al unor restaurante, fiind o alegere gustoasa si accesibila oricui, in acelasi timp. Astfel, afacerile gastronomice cu pizza beneficiaza de un succes fulminant, mai ales daca sunt insotite si de posibilitatea comenzilor pentru pizza online.

Putini stiu insa, ca pizza este, de asemenea, o mancare extrem de sanatoasa cand este gatita cu ingrediente benefice pentru sanatate.

Va prezentam o reteta de pizza Bocconcini.

Ingrediente:

    aluat de pizza

    100 grame crenvusti

    piure de tomate

    250 grame de mozzarella

    100 grame crenvusti

    1 ou fiert

    capere

    masline verzi

    un morcov

    masline negre

    2 felii de ardei gras avand culorile diferite

    oregano

 

Mod de preparare:

Aluatul de pizza se pregateste cu o jumatate de kilogram de faina, un plic de drojdie, ulei, sare si apa (circa un pahar). Aluatul se va framanta aproximativ 20 de minute dupa care se va lasa sa creasca pentru o ora, in final intinzandu-se astfel incat sa aiba 1-2 centimetri grosime.

In continuare, morcovul trebuie fiert timp de cinci minute, la fel si celelalte ingrediente taiate in prealalbil.  

Se foloseste presa pentru a taia aluatul sub forma de discuri care sa aiba un diametru de patru centimetri.  

Cu ajutorul unei furculite se fac niste gaurele mici, dupa care se decoreaza totul cu ingredientele care au fost fierte, adaugandu-se putina sare si oregano proaspat.

Fiecare pizza se aseaza pe hartie pergament, dupa ce hartia a fost unsa in prealalbil.

In final, se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade Celsius.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04