Tipsuri in bucatarie...

Postat de - Andreea - in Tipsuri pe 15 Sep 2012, 17:01

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Tipsuri in bucatarie...
  • cind se bate albusul adauga o lingura de apa rece.se obtine o cantitate mai mare de spuma.
  • cartofii nu incoltesc daca pui alaturi citeva mere.
  • pentru a accelera fierberea carnii adauga o lingura otet sau zeama de lamiie.
  • se taie mai usor cascavalul daca se unge cutitul cu ulei.
  • nu se fierb ouale abea scoase din frigider.vor crapa.
  • daca introduceti cartofii fierti in apa rece citeva minute acestia se vor curata mai usor.
  • pireul este mai gustos daca se adauga brinza topita.
  • amestecati cartofii prajiti cu marar.vor fi deliciosi.
  • salata si legumele ramin proaspete daca sunt tinute in cutii de plastic clatite cu apa rece.
  • salata ofilita devine din nou proaspata daca in apa in care se spala se pune o lingura de zahar.dupa 10 minute este iar proaspata.
  • prajiturile sunt mai gustoase daca ungem tava cu unt sau margarina si nu cu ulei sau untura.
  • pentru un pilaf bun se pune 1 cana orez la 3 cani apa(supa).
  • daca mancarea e sarata se pun citeva felii de cartof crudsi lasam sa fiarba putin impreuna.
  • galbenusurile frecate cu putina sare inainte de a fi puse in aluat vor da cozonacului o culoare aurie.
  • ciupercile se tin in frigider in punga de hirtie.in cea de plastic se inmoaie.
  • ciupercile se spala doar inainte de a fi gatite.

Comentarii (5)

15.09.2012, 21:33

ma duc sa pun ciupercile in punga de hartie

22.09.2012, 01:03

mm destul de interesant .....

22.12.2012, 23:46

Interesant!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola