Tipsuri in bucatarie...

Postat de Andreea Caroline in Tipsuri pe 15 Sep 2012, 17:01

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
  • cind se bate albusul adauga o lingura de apa rece.se obtine o cantitate mai mare de spuma.
  • cartofii nu incoltesc daca pui alaturi citeva mere.
  • pentru a accelera fierberea carnii adauga o lingura otet sau zeama de lamiie.
  • se taie mai usor cascavalul daca se unge cutitul cu ulei.
  • nu se fierb ouale abea scoase din frigider.vor crapa.
  • daca introduceti cartofii fierti in apa rece citeva minute acestia se vor curata mai usor.
  • pireul este mai gustos daca se adauga brinza topita.
  • amestecati cartofii prajiti cu marar.vor fi deliciosi.
  • salata si legumele ramin proaspete daca sunt tinute in cutii de plastic clatite cu apa rece.
  • salata ofilita devine din nou proaspata daca in apa in care se spala se pune o lingura de zahar.dupa 10 minute este iar proaspata.
  • prajiturile sunt mai gustoase daca ungem tava cu unt sau margarina si nu cu ulei sau untura.
  • pentru un pilaf bun se pune 1 cana orez la 3 cani apa(supa).
  • daca mancarea e sarata se pun citeva felii de cartof crudsi lasam sa fiarba putin impreuna.
  • galbenusurile frecate cu putina sare inainte de a fi puse in aluat vor da cozonacului o culoare aurie.
  • ciupercile se tin in frigider in punga de hirtie.in cea de plastic se inmoaie.
  • ciupercile se spala doar inainte de a fi gatite.

Comentarii (5)

15.09.2012, 21:33

ma duc sa pun ciupercile in punga de hartie

22.09.2012, 01:03

mm destul de interesant .....

22.12.2012, 23:46

Interesant!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29