Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi, pe strada Covaci

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 21 Mar 2012, 22:36

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

21 martie 2012 va ramine data in care Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi al Capitalei. Evenimentul a fost deschis de Remus Tiuca, directorul general al Wu Xing, iar atmosfera a fost destinsa de magicianul Robertino, care a reusit citeva numere de efect!

Apoi cuvintul, vorba vine, i-a apartinut maestrului Tusin (cu care ne-am mai intilnit la reteta de Pui Gong Bao). Acesta a facut o demonstratie culinara. L-am auzit discutind cu unul dintre participanti si marturisindu-i ca prefera sa pregateasca manual ingredientele, fara a apela la aparatura de bucatarie. "Cartofii ii tai cu satirul", a povestit, stirnind uimirea. Asta pentru ca erau cartofi taiati foarte subtiri, nu jumatati :). Am promisiunea Oanei Purcareanu (PR-ul Wu Xing) ca imi va inlesni un interviu cu maestrul chinez!

Acesta a pregatit una dintre retetele nou introduse pe piata de compania Wu Xing, "Oaie Tusin", care pot sa spun ca este delicioasa! (daca vreti puteti beneficia de oferta de vouchere a Vulping.ro - doar 7 lei portia)

 

Locatia nu este foarte mare, aranjata stil vagon, cu bucataria la vedere, sfatul nostru fiind sa nu o ocoliti pentru ca se maninca excelent aici, sau se poate lua la pachet! Restaurantul se gaseste pe strada Covaci, in apropiere de Hanul lui Manuc!

Comentarii (2)

22.03.2012, 08:24

Imi plac restaurantele lor , dar cred ca o sa fie criza de caini in Bucuresti , cat de curand .

22.03.2012, 09:03

Nu avem noi norocul asta!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21