luminita20_2006

1

Bucataras
incepator

galati

Bucataras din 02.05.2009

RETETE392
PRIETENI127
Retete / Aperitive / Garnituri

racitura de cocos(pasare)

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2010

Se pune la fiert cucosul cu sare in oala sub presiune 1h 30 min maxim 2 h(cocosul se pune cu tot cu gheare aceastea la fiert leaga racituramai bine). Cand e gata se scoate si se da carne jos de pe oase. Se piseaza usturoiul si se pune in zeama rezultata din fierbere apoi se pune si foile de...

aperitiv cu caviar

In Aperitive / Garnituri la 6 Ian 2010

Se taie felii de paine se ung cu unt apoi se pune caviar sau anchoa cu lamaie.F delicios si simplu

Aperitiv cu salata beof

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2010

Pe feliile de sunca se pune cate 2 lingurite de salata se prind cu o scobitoare. Lamaia se taie felii pe mijlocul acesteia se  pune cu o forma de prajituri icrele. ps. prepararea salatei o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/576/salata_boeuf.html

Platou aperitiv de sarbatoare

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2010

Toate preparatele se aseaza ca in imagine

Ciuperci umplute la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2009

Ciupercile se lasa in apa 30 de min dupa care se curata. Coditele se taie cubulete la fel si usturoiul si se amesteca impreuna cu cubulete de usi. cu acest mix se umplu ciupecile. Se da cascavalul prin razatoare si se pune deasupra; se condimenteaza. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei si se pun...

Cartofi taranesti

In Aperitive / Garnituri la 13 Dec 2009

Cartofi se taie bucati mari apoi se pun la fiert cu sare si un pic de delicat. Usturoiul se taie feliute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si untul apoi se adauga usturoiul si se "ameteste" un pic, apoi ardeiul taiat cubulete. cind s-au inmuiat se adauga cartofii, se mai amesteca...

Aperitiv cu salate

In Aperitive / Garnituri la 8 Dec 2009

Tartele sarate sunt cupmparate . Se face salata beof si salata de pui cu ciuperci cu care se umplu aceste cosulete.pentru  buretele de branza se amesteca feta cu braza de vaci se condimeteza.Se formeaza bilute care se tavalesc prin boia,, patrunje. sau susan.Din pacate nu am reusit sa fac...

Aperitiv cu peste

In Aperitive / Garnituri la 8 Dec 2009

Fileul de pangasius se taie cubulete dupa . oul se amesteca cu faina si faina de porumb , laptele obtinad o pasta ca pt snitele. cuburile se dau prin faina de porumb apoi prin aou si iar prin faina si se prajesc. Se scot pe un serveteul sa se elimine surplusul de ulei apoi cu ajutorul...

Cartofi crocanti , aromati si picanti

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2009

Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. Se amesteca bine toatae condimentele. Cartofii...

Cartofi gratinati

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2009

Cartofii se pun la fiert, la fel si ouale.Se face sosul: se incinge o olasa si se pine o lingura de unt la topit, apoi se adauga faina si lapatele  formanduse astfel o crema.....daca e prea groasa mai puteti adauga apa sau lapte,,,,aceasta trebuie sa fie de consistenta unei smantane groase...

Cartofi taranesti

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2009

cartofii se curata de coaja se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie felii, ardeiul sa fie bucati mai mari. la fel si sunculita. Cand sunt gata cartofii se cot din apa. Se incinge intr-o tigaie untul se pune ceapa , usturoiul taiat marunt, ardeiul ( de prefetat rosul, ca da...

Pachetele de vinete

In Aperitive / Garnituri la 5 Oct 2009

Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete.  Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se  1 ceasca de apa cu delicat Se lasa sa firba...

Dovlecei pane

In Aperitive / Garnituri la 13 Iun 2009

Dovleceii se spala si se taie rondele , se condimenteaza si se lasa la scurs . Separat se amesteca ouale cu faina, laptele , sare, piper si un pic de delicat, astfel incat sa obtinem o compozitie un pic mai groasa decat cea de clatite. Dovleceii se dau prin pesmet apoi prin oua si se prajesc...

Ciuperci cu smantana

In Aperitive / Garnituri la 1 Iun 2009

Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se condimneteaza. Se lasa sa fiarba ~3 min. la...

Vareniki

In Aperitive / Garnituri la 30 Mai 2009

      Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, dupa aceea se intinde o foaie subtire si se taie in patrate . In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat in prealabil cu...

Rulouri de vinete cu marar si rosii

In Aperitive / Garnituri la 28 Mai 2009

Vanata se spala si se taie felii subtiri, se presara sare. Gratarul se incinge si se pun feliile de vinete. Apoi se continua cu rosiile, care au fost taiate in prealabil in felii. Usturoiul se curata si se piseaza. Cand sunt gata vinetele si rosiile se aseaza pe felia de vanata coapta...

Saleuri cu smantana

In Aperitive / Garnituri la 27 Mai 2009

Intr-un vas se pune faina, margarina, sarea, praful de copt si la urma smantana. Se amesteca bine toate componentele pana cand se formeaza un aluat tare. SE da la rece 1 ora. Du ce sa racit se intinde o foaie de 1 cm grosime, se unde cu un ou batut se rade branza, se taie fasii si se pun intr-o...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2009

Se fierb ouale si se taie in jumatate. Maioneza se face din 3 galbenusuri fierte, 3 crude, ulei, o lingurita de mustar si zeama de la o lamaie. Celelalte galbenusuri se amesteca apoi cu pateul, cu 3 linguri de maioneza, sare , piper si marar tocat marunt pana se obtine o...

Afisate 31 - 48 din 48 retete    

Postari recente

publicat la 16.05.2017

Tabouleth

publicat la 16.05.2017

Creveti la gratar cu ananas

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Retete preferate
Minciunele

Voturi:8

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]