papabundetot

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 08.06.2013

RETETE387
PRIETENI276
Retete / Mancaruri de post

Mancare de praz cu masline

In Mancaruri de post la 16 Iun 2013

Se taie prazul felii,tocam marunt ceapa,usturoiul,rosiile uscate,feliem morcovul si cartoful si le lasam deocamdata deoparte. Intr-o cratita am incins putin ulei de masline si o lingura de unt,am adaugat apoi ceapa,usturoiul si prazul,taiate in prealabil,le-am lasat pe foc pana s-au inmuiat...

Mancare de linte rosie cu menta

In Mancaruri de post la 16 Iun 2013

Migdalele le-am pus intr-un castronel si am pus apa peste ele ca sa se inmoaie,apoi le-am scurs de apa si impreuna cu o lingurita de curry le-am bagat la blender pana s-a format o pasta delicioasa…..asta era de la Gordon  Ceapa,usturoiul,morcovul le-am bagat si pe ele la blender...

Humus reteta

In Mancaruri de post la 14 Iun 2013

Humus reteta Susanul impreuna cu uleiul le-am bagat in blender si le-am amestecat pana cand s-a format o pasta,eu am pus ulei pt a face o pasta mai moale.Apoi am bagat nautul (scurs de zeama din conserva) si un catel de usturoi la blender si am amestecat impreuna cu pasta de susan. Am potrivit...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 26.04.2015

Chiftelute cu piure de mazare

publicat la 26.04.2015

Fursecuri moi cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]