papabundetot

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 08.06.2013

RETETE387
PRIETENI288
Retete / Peste

Dorada la cuptor cu legume

In Peste la 18 Ian 2015

Am curatat bine pestii si le-am taiat capetele,apoi am luat o tava mare,am tapetat-o cu hartie de copt, inmuiata in apa rece,am asezat pe ea 8 felii de lamaie,2 cate 2,pe lamaie am asezat pestii.In fiecare peste am introdus cate o frunza de salvie si o feliuta subtire de unt,la fel pe lamaie...

Pastrav cu legume la cuptor

In Pastrav la 13 Sep 2014

Pastravii i-am cumparat eviscerati,asa ca mare treaba cu ei nu am avut,decat sa ii spal si sa ii frec cu putina sare pentru a elimina mucusul ala de pe pielea lor.I-am uscat apoi bine cu prosoape de hartie si i-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei de masline....

Biban de mare en papillote

In Somon la 8 Iun 2014

Am curatat pestii de solzi si intestine,i-am spalat bine,i-am crestat pe ambele parti si apoi i-am pus la marinat in zeama de lamaie,zeama de portocala si putina sare.Intre timp pana cand pestii s-au marinat,am pregatit legumele,le-am curatat,spalat si  taiat felii,nu foarte subtiri,am luat...

Dorada la cuptor cu legume

In Peste la 25 Iun 2013

Pestele l-am curatat si spalat,apoi l-am sters cu un prosop de bucatarie si l-am marinat cu putina zeama de lamaie si sare. In acest timp pana cand pestele se marina am curatat legumele si le-am pregatit pentru a fi gatite. Intr-o oala cu apa si sare am oparit putin fasolea verde,cartofii...

Dorada la cuptor

In Peste la 16 Iun 2013

Se curata pestele de solzi si organele interne,eu am taiat si capetele din care se poate face o delicioasa ciorba. Se spala bine si se da cu sare.se lasa asa la frigider 1 ora sau cat timp aveti…eu l-am lasat pana a 2-a zi. Incingem apoi putin ulei si o lingura de unt intr-o tigaie si...

File de peste in crusta de migdale si fistic

In Somon la 16 Iun 2013

Cum am procedat…: Fiecare file de peste (in prealabil l-am spalat) l-am condimentat cu sare si piper,apoi l-am dat prin migdale si fisticul tocat (eu am pastrat putina umezeala pe peste,nu l-am sters cu hartia ca sa nu se ususce complet si sa se poata prinde crusta).Pestele odata...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 26.04.2015

Chiftelute cu piure de mazare

publicat la 26.04.2015

Fursecuri moi cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]