laura_n

7

Bucataras
Top-Chef

Focsani

Bucataras din 25.05.2012

RETETE530
PRIETENI359
Retete / Mancaruri de post

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

In Mancaruri de post la 26 Apr 2024

Cum se prepara Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post: Cu o seara inainte, am pus fasolea la hidratat in apa cu 1 lgta bicarbonat de sodiu.  A doua zi, am scurs apa si am pus alta curata. Am adaugat iar 1 lgta bicarbonat de sodiu si am pus la...

Iahnie de fasole boabe

In Mancaruri de post la 1 Dec 2016

Se spală fasolea, apoi se pune în apă rece, la hidratat. Se lasă de seara până a doua zi dimineață. A doua zi, se scurge de apă, se adaugă alta, se pune la fiert, cu un praf de sare și un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu. Se curăță și se spală legumele....

Tigaie calda de ciuperci si mamaliguta

In Mancaruri de post la 20 Mar 2016

Spalam bine ciupercile, apoi le lasam in strecuratoare, la scurs. Punem la incalzit un vas cu apa, un strop de sare grunjoasa si lasam sa fiarba. Cand atinge punctul de fierbere, adaugam malaiul, amestecand continuu cu un tel. Lasam sa fiarba. Spalam bine verdeata, o tocam marunt. ...

Chiftelute de post, din naut si legume

In Mancaruri de post la 18 Mar 2015

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, usturoiul, le tocam marunt. Spalam patrunjelul si il tocam marunt. Spalam si feliem ciupercile. Nautul il mixam cu blenderul, adaugand un pic de ulei de masline si sare.  Punem nautul intr-un castron. Adaugam ceapa, ciupercile si ardeiul tocate....

Tocanita de pleurotus cu naut

In Mancaruri de post la 17 Mar 2015

Spalam si curatam ciupercile de eventuale impuritati. Le taiem grosier. Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam cuburi, morcovul il dam pe razatoare, usturoiul il zdrobim si apoi il tocam marunt. Intr-o tigaie punem la incins cateva linguri de ulei masline. Punem la calit legumele tocate,...

Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli

In Mancaruri de post la 22 Dec 2013

Fasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina. Ceapa si morcovul le-am curata si spalat. Ceapa am taiat-o cubulete mici, morcovul l-am ras. Am incins un...

Salata de avocado si rosie

In Mancaruri de post la 9 Oct 2013

Spalam rosia si o taiem cubulete. Fructul de avocado il curatam de coaja, il taiem in doua, (scoatem samburele) si il tocam cubulete. Stoarcem rapid zeama de lamaie peste el si adaugam rosia tocata. Asezonam cu un pic de sare, 1 lgta ulei masline si amestecam. Servim salata imediat pe paine...

Mancarica de legume cu soia

In Mancaruri de post la 26 Iun 2013

Am curatat si am spalat legumele. Feliile de soia le-am pus la fiert in apa cu putina sare, cam 20 minute. Dupa ce au fiert, le-ambscos si le-am lasat la scurs intr-o strecuratoare. Ceapa am taiat-o julien, usturoiul l-am zdrobit, morcovul l-am dat pe razatoarea mica. Intr-o tigaie mare,...

Piftele din soia cu sos de legume

In Mancaruri de post la 24 Mar 2013

Soia am pus-o intr-un castron, la hidratat pentru un sfert de ora, cu apa fierbinte, cat sa o acopere. Morcovul si ceapa le-am curatat si le-am spalat. Mocovul l-am ras, iar ceapa am taiat-o cubulete. Patrunjelul l-am spalat si l-am tocat. Dupa ce s-a hidratat soia, am scurs-o (nu foarte...

Fasole batuta cu ceapa verde si patrunjel

In Mancaruri de post la 13 Feb 2013

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita mai mare cu mai multa apa.  Se scurge de apa fiarta pe parcursul fierberii, si se pune la fiert in continuare in alta apa. (eu schimb apa de vreo 3-4 ori)  Dupa ce s-a fiert, se scurge de apa, se mai clateste o data cu apa si se...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]