Retete culinare din Japonia

Retete traditionale din Japonia

Bucataria traditionala japoneza ne invita sa preparam mancaruri cu carne de porc si pui, garnituri speciale cu orez si alte legume. Pentru a pregati o masa deosebita, incercati retetele cu fructe de mare si peste, sushi, creveti


Retete japoneze originale

Retetele pentru preparatele delicioase japoneze impartasite de bucatarasii nostri cei dibaci sunt insotite de sfaturi si secrete culinare pe care le gasiti doar pe Bucataras.ro.

Salata japoneza de spanac cu dressing de ghimbir

Postat de: mitinita

Amesteca toate ingredientele pentru dressing cu un stick blender sau intr-un borcan pe care-l scuturi bine pana se omogenizeaza. Aranjeaza spanacul proaspat si morcovul intr-o farfurie si... Citeste continuarea

Micul dejun pentru campioni

Postat de: cristinne

Se papa tot..la final se bea ceasca de ceai verde caldut cu un strop de lamaie, ca japonezii si chinezii (care beau ceai verde caldut dupa fiecare masa.. si de aceea au una din cele mai mari... Citeste continuarea

Porc teriyaki

Postat de: luminita20_2006

Se amesteca pana ce devine o marinata omogena vinul cu sos de soia, ulei, piper si usruroi+ gimbir care au fost tocate fin in prealabil. Muschuil de porc se portioneaza se aseaza intr-un vas... Citeste continuarea

Sushi

Postat de: Sylvia

  Preparare: am pus orezul la fiert, exact ca in instructiunile de pe pachet. Spalat bine prealabil, pus un volum de orez ( o canita am pus eu ) si 1,5 volume de apa rece, putina sare. Am... Citeste continuarea

Paine de papagal [ cu seminte de mei ]

Postat de: mihaelar63

1. am amestecat toate fainile intr-un vas mare . in mijloc am pus drojdia frecata cu o o cana cu apa calduta , sare si zahar + putina faina . 2. dupa 15 minute cand am vazut ca maiaua a... Citeste continuarea

Tempura cu creveti

Postat de: Brindusa

Mai intai se pregatesc crevetii, cam 500 g, decongelati si stersi ca sa nu fie uzi. Intr-o tigaie nu foarte mare, dar adanca, pune ulei sa se incinga foarte bine. Uleiul trebuie sa aibe o... Citeste continuarea

Ososumewa nandesuka? Sushi. Oishi. Arigato!

Postat de: Bucataras

Sfaturi de la Bonduelle: • sushi se poate apuca cu degetele, sashimi – doar cu beţigaşele • nu ţine beţigaşele la jumătate, încearcă să le apuci... Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]