Pizza in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 8788 vizualizari

 

ceva bun....si rapid

 

INGREDIENTE

  • 800gr foietaj
  • 6felii pastrama,sau sunca presata,sau jambon
  • 1ardei rosu
  • 1/2conserva ciuperci
  • 1 ou
  • 50gr telemea
  • 50gr cascaval
  • parmezan
  • piper
  • ketchup
  • 3linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in foietaj:

Punem la dezghetat foietajul la temperatura camerei.

Intre timp taiem ardeiul,il curatam si il tocam marunt.Taiem si pastrama bucatele foarte mici.Radem cascavalul si telemeaua.Spalam ciupercile si le taiem marunt.Smantana o amestecam cu ketchup-ul.

Intindem aluatul de foietaj si intindem pe el smantana amestecata cu ketchup-ul,apoi presaram piper.Adaugam pastrama,ciupercile,telemeaua,cascavalul si ardeiul.Rulam foietajul si dam la congelator 20minute sa se intareasca putin si sa il putem taia felii de vreun centimetru.Punem pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina peste care am pus o hartie de copt.Cu un ou batut ungem fiecare bucatica,apoi presaram parmezan.

Dam la cuptor 20-25minute.Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

ela 1

20.09.2010, 15:22

Mihaela in realitate era tare apetisanta....in poze a iesit tare urat

mena29 1

22.09.2010, 08:24

mie-mi place cum arata

mira86 1

01.10.2010, 02:45

Arata super ,o idee super pentru aperitive la petreceri ,numai la cuvintul PIZZA mi se face o foameeeee


COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii