Compot de pere

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 5138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pere
  • 1 l apa
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de pere:

Perele se spala,se curata de coaja,se scot semintele si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se ad auga feliile de pere si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).

Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de pere,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

28.09.2010, 18:50

nadina73 1

29.09.2010, 01:21

super 5f

Panacris 1

27.08.2011, 11:14

Foarte buna si usoara reteta de compot de pere. Multumesc am facut si cam 20 de borcane. Delicos Eu le consum si in loc de muraturi la friptur si piure de cartofi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine