Pulpe de pui pe pat de sare

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 6258 vizualizari

 

Cea mai simpla reteta de friptura incercata vreodata :))

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • cca 200 g sare gema
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare:

In tava sau tigaia pe care o vom folosi pentru friptura,asezam sarea in strat gros,iar deasupra punem pulpele curatate si spalate.

Nu le-am condimentat cu nimic,iar gustul de sare s-a potrivit de la sine. ;)

Dam la cuptor pana se rumenesc.

Asa-i ca-i simplu? :))

Am servit alaturi de un ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

18.06.2009, 14:33

Wauuu...asta da surpriza! Multumesc!

Miha 1

25.06.2009, 15:01

Mariana,nu ai facut rau.E doar o chestie de gust,fiecare cum apreciaza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor