Chifle hamburgher

de cccris in Piine, 5 Feb 2010 | 5720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapte - 1 cup
  • unt - 1 lingura
  • zahar - 2 linguri
  • sare - 1 lingurita
  • faina - 3 cup
  • drojdie - 1 1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle hamburgher:

Eu fac coca la masina de paine.

Dupa terminarea programului sau mai devreme daca ma grabesc se scoate coca, se  imparte in 9 bucati (eu o fac foaie si o impart cu cutitul),

Se fac bilute, se pun in tava la distanta unele de altele si se lasa la crescut sa isi dubleze volumul.

Pt paine impletita se imparte coca in 3 bucati, se fac 3 suluri destul de lungi si se impletesc ( ca parul ).

Se pun in tava la crescut. Eu intotdeauna pun pe tava foaie de copt ca sa scap de mizerie. Dupa ce au crescut destul se ung cu albus sau ou intreg batut si se presara mac, susan sau ce seminte vreti.

Se dau la cuptor la temperatura mare, 15-20 min. Urmariti si voi cind incep sa se rumeneasca putin ca depinde si de cuptor.

Gata!

TIPS-URI

1

eu las mereu coca la crescut in cuptor, la temperatura minima, cu usa putin deschisa.

2

1 cup apa = 200ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle hamburgher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cccris 1

18.03.2010, 23:01

Arata perfect. Ma bucur ca ti-a iesit. E usor, nu? Ai mei le termina imediat imediat cind avem. Nu-mi face pofta ca nu am timp de facut hamburgeri

Anastasia 1

18.03.2010, 23:15

pai tu prima i-mi facusi pofta, ce crezi ? ca m-am gandit 3 zile la ele ,dar nu apucam din timpul meu liber pe care nu-l aveam ca am cusut niste draperii la comanda pentru o pizzerie din Chisinau si mi-a luat ceva timp la cat metraj era acolo ... eram toata infasurata

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine buburuza