Ciorba de vacuta pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 1 Iun 2010 | 19026 vizualizari

 

daca voi toate ati facut desertul, eu am facut papica, sa stiti si voi ca piticilor le mai trebuie si mancare :P :)) acu sa ma scot si eu ca nu am facut nimic dulce :D

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • o ceapa mica
  • un cartof
  • un morcov
  • o bucata telina
  • 1 pastatnac
  • cateva boabe de mazare
  • un praf sare
  • o lingurita bulion
  • patrunjel
  • marar
  • o lingurita orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta pt bebelusi:

De aceasta data am nimerit o pulpa frageda frageda, asa ca nu a mai fost nevoie sa o pun la macerat.

Am spalat bine carnita si am pus-o la fiert in apa, asa intreaga.

O lasam pana nu mai face spuma si aruncam apa, spalam carnita si o taiem cubulete mici mici, ca pt bebelusi, punem alta apa si o punem din nou la fiert.

Dupa ce a fiert bine, punem si legumele taiate dupa preferinta sau date pe razatoare si orezul.

Le lasam sa fiarba impreuna, spre sfasit punem si bulionul si praful de sare.

Luam de pe foc si asezonam cu marar si patrunjel taiat fin.

 

TIPS-URI

1

pt bebelusii care inca nu mesteca se paseaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta pt bebelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 21:17

ina, papa doar el, ca pt noi e criza

Adinacarla 1

02.06.2010, 12:44

Am venii cu mare drag la o portie daca ati fi mai aproape ca de doua zile bebelina cea mica nu prea mai vrea papa...decat zeama supei sau a ciorbei....cred c-o doare gingia...mai vine un dintisor..

Dana Cristea - pusikmea 1

02.06.2010, 13:11

offf...cunoastem problemele dintisorilor, macar bine ca papa si zeama supitei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume fripte