Ananas umplut

de deeamumushika in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 4376 vizualizari

 

Am incercat reteta asta de la o prietena pentru prima data si mi-a iesit. sigur o sa va iasa si voua. Succes!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. ananas
  • 100 gr. orez  
  • 200 gr. sunca pui
  • 1 buc. ardei gras rosu
  • 50 gr. migdale
  • 1/2 lingurita coriandru
  • 20 gr. ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • piper alb macinat
  • sare
  • 400 ml. supa de pui(sau din cub)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas umplut:

Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina.
Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust.Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas.

 

TIPS-URI

1

se serveste rece

RETETA IN IMAGINI

Ananas umplut-0
Ananas umplut-1

COMENTARII (5)

Teo

Teo 1

30.01.2010, 17:03

am uitat sa-ti facem primirea: ''bine ai venit ''in echipa bucatarasilor !ai grija ca ,e molipsitoare!

Bunica

Bunica 1

30.01.2010, 17:15

O ,o,o,o lume noua ! Sa uram bun venit ! Ti-ai facut debutul cu o reteta mai putin obisnuita. Nu vrei sa ne spui si noua ceva despre tine? Te -am intrebat ca sa stim unde sa venim cand ne place un preparat. Stai , nu te speria, ca venim virtual

Panacris

Panacris 1

04.04.2013, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!