Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 16 Dec 2014 | 977 vizualizari

 

Va recomand un aperitiv gustos pe care-l puteti incerca de sarbatori

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 borcanel mic de rosii uscate in ulei sau 50g cine gaseste vrac
  • 2 carnati picanti
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g mozzarella
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati:

Intr-un castron se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga faina amestecata cu praful de copt si cernuta,piper,laptele si uleiul amestecand pana rezulta o pasta fina;

se incorporeaza carnatii taiati rondele,rosiile taiate fin,mozzarela taiata cuburi si cascavalul ras;se rastoarna in tava cu hartie de copt sau alta forma,se lasa sa se odihneasca 15 min dupa care se da la cuptor 45 min,facand testul cu scobitoarea iar dupa ce s-a racit se taie si se serveste.

 

TIPS-URI

1

pentru o savoare mai deosebita,se poate adauga putin cimbru sau 1lingura de sos pesto

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-0
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-1
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-2
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-3
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-4
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-5
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati-6

COMENTARII (17)

jolygina

jolygina 1

18.12.2014, 10:22

babi5

babi5 1

18.12.2014, 20:42

ianculubita

ianculubita 1

19.12.2014, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!