Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Foarte usor de facut si foarte apetisante. Le puteti prepara si cu leurda sau alte ierburi.
Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat. Daca observati ca mai e nevoie de apa, mai adaugati.
Ceapa verde se taie marunt.
Se lasa aluatul deoparte cam 15 minute, acoperit, apoi se ruleaza intr-un sul de app 10 cm.
Se taie in bucati de marime egala. Formam 6-8 bilute.
Se ia fiecare biluta si se intinde cat mai subtire.
Se unge aluatul cu ulei si se presara ceapa verde.
Se ruleaza ca o clatita fiecare bucata.
Se ruleaza in forma de melc, adaugand fiecare sul, pana se obtine un cerc.
Se turteste cu sucitorul.
Se coace in tigaie.
Cand e gata, se feliaza in triughiuri.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult