Aperitive Ursulet

de epurasha2bb in Mancare copii, 4 Mar 2010 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 feliute ovale de paine neagra;
  • 2 felii mari rotunde de salam Palaciego;
  • 1 felie rotunda de slam cu sunca gen Victoria;
  • 1 triunghi de cascaval;
  • 2 bucatele de carnat (capetele rotunjite)
  • 1 triunghi de ardei rosu ;
  • 1 rondea mai groasa de castravete
  • 1 maslina mare neagra;

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Ursulet:

Se aseaza pe o farfurioara colorata vesel cele 2 felii de paine una langa alta, peste care se aseaza feliile de salam Palciego.Se potrivesc bine sa iasa fata rotunda.Se aseaza in josul fetei din salam felia de salam de sunca de culoare mai deschisa care se despica putin la baza.Apoi se taie o rondea din maslina neagra si se face nasucul.Se aseza cele 2 felii de cascaval drept ochi si cu rondele de masline peste ele.Se face o palarie din castravete si un papion din ardei gras.Urechile se fac din carnati.

 

COMENTARII (9)

epurasha2bb 1

07.03.2010, 23:02

mersi mamidesara!

ionela2682 1

10.03.2010, 14:13

frumos ,si de efect!

epurasha2bb 1

17.12.2010, 09:12

multumesc ionela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55