Ardei si rosii umplute

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2010 | 3077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 400 gr carne tocata de pui
  •  o ceapa
  • un morcov
  • sare si piper
  • ou
  • patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

-Ardeii si rosiile  se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf.

-Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la  racit.

- omogenizam compozitia cu carnea tocata , condimentam cu sare si piper ( dupa gust) adug si oul .

- Se amesteca componentele pana cînd se formeaza o pasta omogena cu care se umple ardeii si rosiile( ardeii ii coc putin pe fiecare parte in tigaie intr-o lingura de ulei )

- separta in tigaie adaug 2 linguri de ulei impreuna cu faina si pasta de tomate si sting cu apa , amestec pana ce se formeaza un sos ( sa fie putin gros) , acest sos il adaug peste rosiile si ardeii umpluti

- si se introduc la cuptor

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei si rosii umplute 16938
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16939
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16940
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16941
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16942
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16943
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16944
retete culinare - Ardei si rosii umplute 16945

COMENTARII (2)

Teo 1

11.02.2010, 23:31

e mancarea mea preferata de vara!

andreea_angelo 1

13.11.2012, 17:00

rosii umplute nu am facut niciodata,dar am sa incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D