Aripi de gascan la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2021 | 3003 vizualizari

 

  Am avut aripi de la doi gascani . Intai le-am fiert  cu condimente . Dupa fierbere doua bucati s-au consumat ca atare . Restul le-am pus la cuptor de s-au rumenit . Cu o salata alaturi m-am scos de de o cina delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • aripi de gascan-de casa
  • 1 foaia dafin
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 1 morcov
  • sare
  • 2 linguri grasime rata -de casa
  • 2 linguri pasta ardei cu telina-productie proprie
  • 2 linguri pasta rosiii
  • 4 catei usturoi
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de gascan la cuptor:

  1.  Aripile de gascan se curata bine, se spala si se pun la fiert.
  2. In oala am introdus morcovul , foaia de dafin , sare , maghiran si piper boabe .
  3. Pentru fierbere am folosit oala cu fierbere sub presiune .
  4. Dupa o ora am scos aripile din zeama .
  5. Zeama nu se arunca . Eu am folosit ca baza  la prepararea unei ciorbe.
  6. Untura de rata se amesteca cu pasta de rosii , pasta de ardei , piper , usturoi  pisat si putina boia .
  7. Cu acest mix se ung aripile fierte de gascan . Alaturi se pune morcovul taiat rondele .
  8. Aripile condimentate se pun intr-o tava si se dau la cuptor ca sa se rumeneasca .
  9. Eu am folosit functia full grill . In 10 minute aripile mele s-au rumenit frumos .
  10. Supravegheati coacerea cand folositi aceasta functie de full grill ,temperatura in cuptor creste la 280 grade si  preparatele ,repede pot trece de la rumen la prea bronzat .
  11. Presarati la sfarsit peste carne , patrunjel verde tocat .
  12. Alaturi de aripile rumene de gascan am preparat o salata de varza proaspata .
  13.  Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Supravegheati coacerea cand folositi aceasta functie de full grill ,temperatura in cuptor creste la 280 grade si preparatele ,repede pot trece de la rumen la prea bronzat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de gascan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc gatita la cuptor