Aripioare de pui picante cu dovlecel

de Bunica in Pui, 15 Sep 2013 | 3418 vizualizari

 

Imi place dovlecelul foarte mult.Nu pierd nicio ocazie sa-l pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 aripioare
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante cu dovlecel:

Dovlecelul se curata,se spala,se taie rondele si se prajesc in tigaia dry-cooker

Aripioarele se spala,se sterg cu servetele absorbante,se adauga Baza  Mirodenia,si se freaca cu ardei iute.

Se pun in aceeasi tigaie la prajit .

Se scot pe farfurie.

Se aseaza dupa dorinta si deasupra se toarna ketchup.

TIPS-URI

1

Ardeiul se taie in doua pe lungime.

2

Aripioarele si dovlecelul se prajesc fara ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

16.09.2013, 10:39

Buna combinatie

Lia_ 1

16.09.2013, 20:40

nu prea-mi plac dovleceii dar mananc carnea

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:23

foarte gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gaina la cuptor cu vin si bere