Aripioare glazurate cu legume picante

de amalia01 in Pui, 22 Ian 2016 | 419 vizualizari

 

Stii sentimentul acela care te incearca in momentul in care cineva din casa te intreaba "maine ce faci de mancare?". Pe mine, una, ma trec fiorii...



 Si bineinteles, ca daca ar fi dupa unii, am manca doar cartofi prajiti si piure.



 Dar ...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga legume congelate (500g)
  • sare
  • piper
  • 10 catei de usturoi
  • 350 ml apa
  • 10 aripioare
  • 50 ml ulei
  • boia
  • miere
  • 2 portocale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate cu legume picante:

In tigaia wok  pui uleiul si il incingi.

Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.


Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.


Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.


Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.

Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.

Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.


Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.

 

TIPS-URI

1

pui Agricola

2

picant-dulce

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423972
retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423973
retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423974
retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423975
retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423976
retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423977
retete culinare - Aripioare glazurate cu legume picante 423978

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

22.01.2016, 21:44

bune bune

mihaelar63 1

22.01.2016, 22:00

Camelya 1

22.01.2016, 22:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55