Bami (Taitei in stil indonezian, cu legume si carne de porc)

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Aug 2017 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru carne:
  • 500 grame carne de porc, taita felii (sau burta de porc)
  • paprika
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • ulei de floarea soarelui
  • coriandru pudra
  • Pentru bami:
  • 500 grame taitei cu ou (subtiri)
  • 500 grame mix de legume (praz, ardei rosu, ceapa rosie, mazare pastai, muguri de fasole, etc)
  • Pentru servit:
  • Sambal (sos picant)
  • pelete de creveti, prajite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bami (Taitei in stil indonezian, cu legume si carne de porc):

Se amesteca toate condimentele cu uleiul si se marineaza carnea de porc minim 1 ora la temperatura camerei. Se taie apoi fasii si se prajeste in putin ulei de masline, 4-5 minute. 

Intre timp, se fierb taiteii in apa cu sare, 5 minute sau in functie de instructiunile de pe ambalaj.

Se indeparteaza carnea din tigaie si se pastreaza la cald. 

Se adauga legumele in tigaie, imprena cu putin ulei, daca este nevoie si se gatesc 4-5 minute, apoi se adauga carnea si taiteii, scursi de apa. Se amesteca bine si se serveste cu petele de creveti sfaramate si sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bami (Taitei in stil indonezian, cu legume si carne de porc)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc