Banana Bread

de Andreea Caroline in Dulciuri, 9 Oct 2014 | 2778 vizualizari

 

E prima oara cand incerc reteta si m-am inspirat de la Adina ( Mitinita ) >:D< ... este delicioasa iar copiilor in special, le-a placut tare mult . Cred ca maine le pun si la pachetel ;)

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 140 gr zahar tos
  • 1 ou
  • 1 banana mare
  • 200 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread:

Scoatem din timp untul de la frigider deoarece trebuie sa fie moale ( la temperatura camerei ) .

Punem intr-un bol zaharul impreuna cu untul si mixam pana ce devin o crema . 

Adaugam apoi banana pisata si mixam bine in continuare dupa care adaugam oul intreg si amestecam bine . 

Adaugam jumatate din faina,praful de copt si jumatate diun cantitatea de lapte rece.Amestecam bine dupa care adaugam restul de faina si restul de lapte. 

Amestecam bine toate ingredientele.

O tava de chec , o tapetam cu hartie de copt ( sau o ungem cu unt si o tapetam cu faina ) si turnam compozitia . 

Dam la cuptorrul incins in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute . ( faceti testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca s-a copt bine in interior ) 

Inchidem cuptorul si lasam sa se raceasca dupa care feliem si servim . 

Pofta buna ! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Banana Bread-0
Banana Bread-1
Banana Bread-2
Banana Bread-3
Banana Bread-4
Banana Bread-5
Banana Bread-6
Banana Bread-7
Banana Bread-8
Banana Bread-9

COMENTARII (29)

Andreea Caroline 1

10.10.2014, 16:28

Rocsi

Xandrinne 1

11.10.2014, 08:08

Andreea Caroline 1

12.10.2014, 09:47

Xandrinne

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20