Barcute cu ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 4999 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si de efect...

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • maioneza
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 jumatati de lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu ciuperci:

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.
Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.
Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de sare si piper.
Lamaile spalate le taiem in jumatate,apoi le scobim de pulpa (din care vom face o delicioasa limonada ;) )
Umplem jumatatile de lamaie cu amestecul de ciuperci cu maioneza si ornam cu fire de patrunjel verde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Barcute cu ciuperci 1038
retete culinare - Barcute cu ciuperci 1039

COMENTARII (1)

Panacris 1

11.12.2015, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S