Batoane pentru hot-dog

de alinutzika in Piine, 5 Feb 2012 | 2798 vizualizari

 

Aproximativ aceleasi ingrediente ca si la chiflele topitoare, doar ca acum sub forma de batoane....

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt (margarina) topit
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 180 ml lapte caldut
  • 2 linguri smantana
  • 310 g faina alba
  • 1/2 cub drojdie proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane pentru hot-dog:

Eu am facut la masina de paine aluatul. Daca nu aveti masina, framanti aluatul cu mana, pana se desprinde de pe degete.
Lasati-l la dospit  1,5- 2 ore. Pe masa unsa cu ulei, puneti aluatul si impartiti-l in bucati egale. Intindeti fiecare bucata in forma dreptughiulara si apoi rulati-o pe lungime. Asezati-le pe hartia de copt rulate in felul acesta. Procedati asa cu fiecare bucata, apoi , daca vreti ungeti batoanele cu un ou batut bine si presarati-le cu diferite seminte. Coaceti-le la 170 de grade, pana se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Batoane pentru hot-dog 144541
retete culinare - Batoane pentru hot-dog 144542
retete culinare - Batoane pentru hot-dog 144543

COMENTARII (20)

iri_iri 1

05.02.2012, 21:17

ma luat o foame cand le-am vazut!!!

mihaelar63 1

05.02.2012, 22:00

Batoanele caldute cu hot-dog , si cu mustar si cu ketch-up

alinutzika 1

06.02.2012, 11:47

va multumesc pt aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21