Beef de vaca cu presunto

de cristeena20 in Vita, 2 Sep 2013 | 849 vizualizari

 

Vin in sfarsit cu o reteta dupa o perioada lunga de pauza. Este o reteta la care m-a ajutat in bucatarie si pe care am mancat-o azi la pranz..simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef (nu foarte groase)
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de presunto (sau sunca de casa afumata)-subtiri
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin otet
  • sare, piper
  • cartofi pentru prajit
  • 1 ananas mediu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef de vaca cu presunto:

Feliile de beef le condimentam cu sare si piper

Intr-o tigaie punem ulei de masline si usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; incalzim putin si adaugam feliile de carne. Le lasam dupa preferinta sa se faca (unii prefera in sange , altii bine facute). Prajim pe ambele parti si le scoatem intr-un vas.La fel procedam si cu feliile de presunto. In uleiul din tigaie aduagam vinul alb si putin otet, lasam sa se reduca putin sosul .

Adaugam iar feliile de carne , peste ele asezam frumos cate o felie de sunca si un usturoi zdrobit din tigaie. Le scoatem frumos pe un platou , le stropim cu sos si servim alaturi de cartofi prajiti si ananas fript in tigaie grill .(sau pe grill)

Pofta mare!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Beef de vaca cu presunto 256764
retete culinare - Beef de vaca cu presunto 256765
retete culinare - Beef de vaca cu presunto 256766

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.09.2013, 11:28

Ce bine arata

Aurelia 07_07 1

03.09.2013, 13:50

sebirizescu 1

03.09.2013, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D