Bezele

de ana in Dulciuri, 2 Iun 2010 | 7257 vizualizari

 

By Nadina,multumesc ,fimea a pazit cuptorul

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 260 gr zahar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 si 1/2 zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Batem albusurile spuma ,adaugam sarea si zeama de lamaie,apoi treptat  zaharul pana se topeste.

Cu posh-ul formam gramajoare si le coacem la foc mic de tot ,pe treapta de sus a cuptorului cu usa  intredeschisa.La mine a durat mai bine de 60 de minute .

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ana 1

03.06.2010, 09:24

Multumesc mena

gaby_duceag 1

03.06.2010, 09:27

Eu am lipsit? Pai se poa' ?

ana 1

03.06.2010, 12:00

Asai mai gabitzule se poate?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortulet cu budinca si ananas