Biban de mare cu surimi

de mihaelar63 in Peste, 13 Ian 2010 | 4279 vizualizari

 

biban de mare fiind un peste rapitor suna prea fioros , asa ca l-am imblanzit cu niste surimi colorati

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. biban de mare
  • 500 gr. surimi
  • 2 lamai 
  • o rosie
  • 4 catei de usturoi
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline 
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare cu surimi:

  1. se despica pestii , se curata , se spala .
  2. din ulei , sare , piper, boia, maghiran , usturoi zdrobit, zeama si coja razuita de la o lamaie  se face un sos .
  3. se amesteca surimii cu sosul rezultat.
  4. bibanii se aseaza intr-o tava umpluti cu o parte din surimi si o rosie feliata.
  5.  se pune in tava si restul de surimi .
  6. se stropeste cu sos de soia , ulei de masline si se pun 30 min .  la cuptorul incins la  200 grade C .
  7. se orneaza cu felii de lamaie , patrunjel verde si ardei .
 

TIPS-URI

1

dupa 15 min . intoarceti pestele pe par tea cealalta.

2

serviti cu un vin demi -dulce ,bibanul de mare  trebuie imblanzit , dupa cum v-am spus .

RETETA IN IMAGINI

Biban de mare cu surimi-0
Biban de mare cu surimi-1
Biban de mare cu surimi-2
Biban de mare cu surimi-3

COMENTARII (11)

mihaelar63

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:07

bunica , biban , mai facem
nu stiu cum se intampla ca am o ,, afectiune speciala '' nu pricep deloc cuvintele : dieta , nutritionist , regim . desi ma straduiesc

mihaelar63

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:10

pe mine se pune numai daca ma uit la mancare , ce sa mai vorbesc de bunatatile ce le faceti .

Teo

Teo 1

14.01.2010, 21:09

ma alatur si eu rivesc ,inghit si...deja s-a depus;cat despre dieta....daca as fi singura(ceia ce nu-mi doresc)as putea sa tin ,dar atata timp cat gatesc ,gust incalc repede regula; Ma salveaza zilele de ''post negru''.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!