Bilute cu rom

de adasev12 in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 1742 vizualizari

 

>Daca v-au ramas resturi de dulciuri de la sarbatori...incercati sa le refolositi sub aceasta forma...sau alta...care va trece prin minte...Mie mi-a fost cam greu sa le arunc si le-am ...reciclat....

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g napolitane amestecate,cu crema de vanilie si cacao
  • 2 maini de nuca macinata
  • o mana de nuca de cocos
  • cca 100 g biscuiti
  • esenta de rom, 20 ml
  • cateva bucati de nuca intregi
  • 2 cuburi de rahat
  • o mana de stafide
  • 100 g margarina pt prajituri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu rom:

Napolitanele si biscuitii  le-am dat la robot, apoi am adaugat margarina topita, nuca, esenta de rom, stafidele hidratate in apa calduta si rahatul taiat cubulete mici.

Am amestecat bine .

Din aceasta compozitie am  facut biliute mici in mijlocul carora am pus cate un sambure de nuca intreg, apoi le-am dat prin nuca de cocos si le-am lasat la rece vreo 2 ore.

Spre surprinderea mea au avut trecere, doar sotul meu mi-a zis ca i-am tras teapa, ca el astepta sa gaseasca in mijloc o aluna...ma rog...dar tot el le-a topit  cam pe toate.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bilute cu rom 288190
retete culinare - Bilute cu rom 288191
retete culinare - Bilute cu rom 288192

COMENTARII (11)

Rux 1

03.01.2014, 22:38

Deliciu Ada!

adasev12 1

04.01.2014, 12:52

multumesc fetelor, pup

diaconta 1

05.01.2014, 20:35

urmeaza sa le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D