Biscotti

de kamy in Prajituri, 21 Dec 2011 | 2282 vizualizari

 

Musai sa va servesc cu ceva dulce si bun,dimineata la cafea.

 

INGREDIENTE

  • 110 gr unt
  • 200-225 gr zahar
  • 3 oua mari
  • 250-300 gr faina
  • 2 lg.rase praf de copt
  • 2 lg esenta de migdale/vanilie (ce doriti)
  • alune de padure si nuci putin prajite si taiate grosier(migdale prajite )
  • stafide si prune uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti:

In untul topit la microunde se adauga zaharul,se amesteca bine,dupa care se adauga pe rand,cate un ou.Cand obtinem o pasta omogena,se adauga praful de copt si faina,amestecam bine,dupa care adaugam esenta,alunele,nucile,stafidele si prunele

In tava de la aragaz,punem hartie de copt.

Cu mainile ude,formam din aluat unul sau 2 suluri,le punem in tava si le dam la cuptor 30-35 min,la foc potrivit.

Cand sunt coapte,se taie cam de un deget grosime si se mai coc 5-8 min pe fiecare parte.Se scot pe un gratar la racit,

Cu mare drag va servesc!!!!

 

TIPS-URI

1

daca doriti le puteti orna cu ciocolata topita amestecata cu putina frisca lichida,unt sau chiar lapte.

RETETA IN IMAGINI

Biscotti-0
Biscotti-1
Biscotti-2
Biscotti-3
Biscotti-4
Biscotti-5
Biscotti-6
Biscotti-7
Biscotti-8

COMENTARII (18)

Rux 1

22.12.2011, 17:36

La Multi Ani Kamy!!! Multa ,multa sanatate si tot ce e mai bun pe lume iti doresc!

kamy 1

22.12.2011, 19:18

multumesc ptr urari nu am timp azi,dar de mine nu scapati asa usor

Cris2711 1

22.12.2011, 20:54

Mai Kamy pai cum aveti astazi 7 bucatarasi ziua?) La multi ani tututror

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04