Biscuiti cangur

de Sidy in Dulciuri, 1 Mar 2012 | 2496 vizualizari

 

Le zice asa ca iti scartie in gura si sar ca un cangur... buni de dat copiilor(nepotilor) linga un pahar cu lapte caldut.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina
  • 180 g zahar
  • 2 oua
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • 350 g faina
  • 1/2 de pachetel praf de copt
  • 5 cescute( de cafea) cu fulgi de porumb
  • 100 g ciocolata taiata
  • 125 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cangur:

Untul,zaharul,ouale,zaharul vanilat si faina se pun intr-un castron mare si se amesteca .Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. 

Cuptorul se incalzeste la 180°C. 

Tava se acopera cu hartie de copt si se unge. 

Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci ,care se pun in tava unsa la cativa cm distanta intre ele. 

La copt ,se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. 

Se coc circa 30 de minute pana devin aurii. 

Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte . 

Daca incepeti sa mancati din biscuiti...nu va mai lasati de ei.

Pofta mare !

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cangur 149511
retete culinare - Biscuiti cangur 149512
retete culinare - Biscuiti cangur 149513
retete culinare - Biscuiti cangur 149514
retete culinare - Biscuiti cangur 149515

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

01.03.2012, 23:33

buni buni

Ubulika 1

02.03.2012, 11:47

nilgun 1

21.07.2013, 10:55

yummy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S