Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 1783 vizualizari

 

Si inca o reteta de biscuiti, crocanti si aromati. Se prepara intr-o clipita dar au un singur defect dispar din farfurie repede repejor.

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar brun
  • 100 ml lapte
  • 50 g ulei
  • 50 g miere
  • 50 g stafide
  • o lingurita praf de copt
  • o mana de fulgi de ovaz pentru decor
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz:

Mod de preparare:

Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios. Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coaceti biscuitii la foc mediu pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii. Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea. POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz-0
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz-1
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz-2
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz-3
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz-4

COMENTARII (13)

anca_rm

anca_rm 1

22.05.2014, 08:52

ce-mi plac acest gen de biscuiti , foarte buni

laura_n

laura_n 1

26.05.2014, 12:38

imi plac mult!

Raluca57

Raluca57 1

12.10.2014, 11:38

Foarte buni au ieșit. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb in loc de fulgi ovăz, sunt si mai buni.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12