Biscuiti cu gem

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 5856 vizualizari

 

Biscuiti fragezi, incarcati in pojghita de nuca si umpluti cu gem parfumat...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt1 ou ( galbenusul separat de albus)
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 140 gr faina
  • 1/4 lingutita sare
  • 75 gr nuca maruntita
  • gem
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem:

-se mixeaza zaharul, untul, vanilia si galbenusul
-se adauga faina
-se framanta bine si se da 30 min la frigider
-se fac bilute, se dau prin albusul batut si apoi prin nuca, se fac gauri cu degetul sau cu ceva rotund
-le coacem la 180 grade 10 min
-dupa ce s-au copt le scoatem din cuptor , dar le lasam in tava 30 min, apoi le umplem cu gem
-se pastreaza in cutii inchise, si se servesc de preferita a doua zi

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu gem 3445
retete culinare - Biscuiti cu gem 3446
retete culinare - Biscuiti cu gem 3447
retete culinare - Biscuiti cu gem 3448
retete culinare - Biscuiti cu gem 3449
retete culinare - Biscuiti cu gem 3450

COMENTARII (8)

yammy 1

24.01.2010, 19:41

thanks

C_Luana_M 1

22.09.2010, 12:31

Foarte buni biscuitii tai!!!
Acum mai fac o portie, ca zilele trecute am ramas fara zahar si am facut doar 10 biscuiti...
Nu am avut nici nuca, asa ca i-am dat prin nuca de cocos si i-am facut fara gem. Iti spun ca sunt extraordinari si asa!!!

yammy 1

30.10.2010, 16:48

Ma bucur ca itzi plac
trebuie sa i refac si eu...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI