Biscuiti de ciocolata

de Giana in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 1162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g margarina
  • 175 g zahar pudra
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 4 linguri lapte rece
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 varf de cutit sare
  • scortisoara
Portii: 48
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata:

Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de otet, scortisoara, laptele si ciocolata topita intai pe aburi. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste.

Se intinde o foaie subtire de 7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se framanta si se intinde din nou o foaie, se taie cu forme. Se aseaza biscuitii pe o tava presarata cu faina, sau pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit (180 `C) 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353862
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353863
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353864
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353865
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353866
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353867
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353868
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353869
retete culinare - Biscuiti de ciocolata 353870

COMENTARII (18)

Giana 1

27.11.2014, 09:02

Claudia, formele le am de la mama, nu stiu de unde le-a cumparat, le avea de multi ani.

Rocsi 1

27.11.2014, 14:57

Deliciosi si frumosi

mirela0911 1

28.11.2014, 15:30

Ce frumusei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S