Biscuiti spiralati

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 7 Mai 2011 | 2662 vizualizari

 

de ceva timp mi-am propus sa prepar aceasta reteta de biscuiti, azi am reusit, sunt foarte buni ♥♥

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 400 g faina
  • 3 linguri cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Frecam margarina la temperatura camerei cu zaharul pana devine o spuma pufoasa, apoi adaugam oul si omogenizam compozitia, adaugam coaja de lamaie, faina amestecata cu praful de copt, si esenta de vanilie si framantam pana rezulta un aluat pufos, nelipicios.

Impartim aluatul in 2 parti egale, unul il lasam asa, iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si esenta de rom.

Intindem din ambele aluaturi cate o foaie aproximativ egale intre ele, pe care le suprapunem, apoi rulam.

Rulada astfel formata o dam la frigider 30 de minute, dupa care taiem felii cu grosimea de 1 cm, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit 15 minute.

Se pot servi alaturi de un pahar de lapte, cafea sau orice va pofteste inimioara, sunt deliciosi oricum.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti spiralati 103536
retete culinare - Biscuiti spiralati 103537
retete culinare - Biscuiti spiralati 103538
retete culinare - Biscuiti spiralati 103539
retete culinare - Biscuiti spiralati 103540

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:25

bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2011, 14:41

lilik, ligia, motan multumesc

unaluna 1

23.05.2011, 19:48

Biscuitii sunt foarte simplu de făcut, sunt foarte arătoşi şi sunt şi buni.
Mulţumesc pentru reţetă

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55