Mere umplute

de iri_iri in Dulciuri, 28 Feb 2012 | 2222 vizualizari

 

.....de mult doream sa fac asa ceva si in sfarsit am reusit .....sunt atat de gustoase si trebuie neaparat mancate fierbinti imediat ce au fost scoase din cuptor...sunt super delicioase...pe cuvant!

 

INGREDIENTE

  • 3 mere,
  • o mana de nuci,
  • zeama de lamaie,
  • margarina,
  • scortisoara,
  • un plic zahar vanilat,
  • miere de albine si visine din dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere umplute:

pentru inceput am spalat merele si apoi le-am scos mijlocul ,adica casuta semintelor in asa fel incat sa imi ramana loc pentru compozitie.     apoi am stropit merele cu zeama de lamaie si le-am intepat din loc in loc pentru a nu exploda merele in cuptor.    

apoi am umplut merele cu cate o bucatica de margarina.visine din dulceata,nuca taiata bucatele,iar la final am adaugat zaharul vanilat si scortisoara .  

le-am bagat la cuptor40 de minute si  dupa ce le-am scos ,le-am stropit cu miere de albine din belsug. 

 

TIPS-URI

1

neaparat scortisoara

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mere umplute 149282
retete culinare - Mere umplute 149283
retete culinare - Mere umplute 149284
retete culinare - Mere umplute 149285

COMENTARII (12)

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:21

Ce ma imbie sa gust si eu

iri_iri 1

29.02.2012, 16:41

Sim0na 1

01.03.2012, 21:30

Place, place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55