Boccelute de clatite cu piept de pui

de Julie in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 10263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua,
  • 1 cana lapte,
  • 1 lingura ulei,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui,
  • 2 buc. ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute de clatite cu piept de pui:

Se face aluatul amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.

Intr-o tigaie cu 1 lingura ulei se pun: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate . Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele , li se dau forma de boccelute si se prind cu frunze de ceapa verde. Se pun intr-o tava ,se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute de clatite cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

09.11.2010, 21:39

aratoase si bune

marty 1

10.11.2010, 09:07

niam niam ce bine arata si cred ca la gust
salvata reteta la favorite si furcu de rigoare!!
felicitari!
tine-o tot asa

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:16

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata