Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pune intr-o oala cu apa si sare.
Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.
Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa cartofi.
Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama .Amestecam bine si il adaugam atunci cand au fiert legumele.
Punem si borsul strecurat.
La sfarsit punem putina verdeata tocata si borsul e numai bun de servit!
1
Pentru un gust mai bun ,eu calesc ceapa impreuna cu bulionul,apoi adaug cand borsul e aproape gata .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult