Bors cu fasole si tarhon

de nadina73 in Ciorbe, 1 Iun 2010 | 1818 vizualizari

 

este un bors grozav de bun si cu tarhon e minunat. Bine, asta daca va place tarhonul

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe (tarcata cum se zice la noi)eu am pus 2 cani nu am masurat
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa uscata
  • sare
  • 1 lingurita de delikat
  • pasta de tomate 200 ml
  • tarhon 2 linguri(eu il am in otet )
  • 1,5 litri de bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu fasole si tarhon:

Se spala bine fasolea apoi se lasa in apa (eu o las de seara pana dimineata)va fierbe mai repede.

Morcovul se curata si se taie la fel si ceapa se curata si se lasa intreaga

Fasolea se pune la fiert impreuna cu morcovul,ceapa,sarea si putin delikat si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba bine pana ce fasolea e fierta,apoi se pune borsul si tahonul si la final 200 ml pasta de tomate sau chiar mai mult ,depinde cum va place.

Este o mancare foarte buna si gustoasa si merge foarte bine si in zilele de post

Se serveste cu smantana daca doriti sau simpla cu un ardei iute daca va place

 

RETETA IN IMAGINI

Bors cu fasole si tarhon-0
Bors cu fasole si tarhon-1
Bors cu fasole si tarhon-2
Bors cu fasole si tarhon-3
Bors cu fasole si tarhon-4
Bors cu fasole si tarhon-5
Bors cu fasole si tarhon-6

COMENTARII (23)

nadina73

nadina73 1

01.06.2010, 17:20

are medioto am pus si chiar prea mult poate acuma,e super bun

mariac

mariac 1

03.06.2010, 00:25

mena29

mena29 1

03.06.2010, 00:57

Ela mie-mi place ciorbita si ma chinui sa mananc chiar si cu furculitabravo Nadina ,las si furculitele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!