Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Aripioarele se curata bine,se parlesc si se freaca cu malai,se sareaza putin si se lasa sa stea astfel 10-15 minute.
In acest timp se pune oala cu apa la foc si cand incepe a clocoti, se pune ceapa taiata marunt.
Radacinoasele ,curatate si spalate,se dau prin razatoare sau se taie cubulete si se pun peste ceapa.Se lasa sa dea din nou in fiert si dupa 8-10 minute se pun aripioarele.Se adauga si 3 linguri de bulion.
Cand toate legumele si carnea sunt fierte se adauga 1 pumn de fidea sau taitei de casa,si apoi borsul care in prealabil este infierbantat pana la punctul de fierbere.
Se mai lasa sa dea 2-3 clocote ,apoi se ia deoparte.Se potriveste de sare,iar inainte de a se servi la masa se adauga verdeturile taiate fin.
Pofta buna!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult