Brioșe cu căpșuni

de LadyCrs in Prajituri, 27 Apr 2012 | 3196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • căpșuni
  • 400 ml iaurt
  • 400 g zahăr
  • 600 g făină
  • 4 ouă
  • două pliculeșe praf de copt
  • un praf de sare
  • esență
  • zahăr vanilat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe cu căpșuni:

Am amestecat ouăle împreună cu zahărul, iaurtul, esența și zahărul vanilat până ce s-a topit zahărul. Făina și praful de copt le-am amestecat și le-am adăugat în compoziția lichidă a brioșelor amestecând bine bine. Turnăm aluatul în formele de brioșe unse și tapetate cu făină ( nu umplem formele, ci turnăm aluat doar până la jumătate deoarece acestea vor crește).  

Căpșunile le-am tăiat bucățele și le-am tăvălit prin puțină făina pentru a nu își lăsa foarte multă zeamă și le-am pus în interiorul brioșei presându-le ușor cu degetele (căpșunile le putem lăsa și întregi, am folosit și tăiate și întregi). Le-am introdus la cuptor timp de 40-45 de minute, dar cel mai sigur testam cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci