Briose/ chec cu portocale si mar

de luminita20_2006 in Prajituri, 19 Feb 2010 | 2373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pahar albus de ou sau 3 oua mari inregi
  • 1/2 pahar de faian
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 70 ml ulei
  • 1 mar mare
  • 1 portocala
  • vanilie
  • coaja de portocala
  • Glazura cacao
  • 2 linguri cacao
  • 2linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 1/2 linguri apa 1 portocala decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose/ chec cu portocale si mar:

Se bat albusurile spuma.Apoi se aduga zaharulcand sa incorporat si s-a obtinut o spuma tare se adauga faina , ulei si praf de copt. marul se curata de coaja si se taie bucati mici la fel si porocala. se pun peste aluat si se amesteca incet. Forma de copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune aluatul in forma si se da la cupror 40 min foc mediu.


Glazura:


Se pune apa la foc cand da in clocot se adauga zaharul si cacao se amesteca sa se lega se da la racit apoi se pune peste briose/chec.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose/ chec cu portocale si mar 18175
retete culinare - Briose/ chec cu portocale si mar 18176
retete culinare - Briose/ chec cu portocale si mar 18178
retete culinare - Briose/ chec cu portocale si mar 18179

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.02.2010, 11:05

bun bun

Bunica 1

20.02.2010, 16:25

Mmmm, ce bun! ca briose sunt tocmai bune de pachetel

luminita20_2006 1

22.02.2010, 11:19

multumesc fetelor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI