Briose cu capsuni

de ala_oancea in Dulciuri, 4 Iun 2009 | 4257 vizualizari

 

din albusuri

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 4 linguri de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 6 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri ulei
  • capsuni
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsuni:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga uleiul, apoi faina si praful de copt. Se mixeaza bine si se pune aluatul in formele de briose. Se presara deasupra bucatele de capsuni si se coc aprox 30 de minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu capsuni-0
Briose cu capsuni-1
Briose cu capsuni-2
Briose cu capsuni-3

COMENTARII (2)

Bucataras Dragos

Bucataras Dragos 1

10.06.2009, 19:35

5 furculite

ala_oancea

ala_oancea 1

11.06.2009, 09:24

Multumesc bucataras vesel !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!