''Briose'' cu carne si legume

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2013 | 2134 vizualizari

 

Pentru ca vremea asta mi-a stricat planurile,am ajuns din nou in bucatarie si m-am impiedicat de niste chestii,asa ca le-am facut de petrecanie....

 

INGREDIENTE

  • 240 g carne tocata
  • 240 g legume -morcov,cartof,fasole verde,mazare
  • 2 leg de ceapa verde-10 buc
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Briose'' cu carne si legume:

Mai intai punem apa la fiert in care adaugam legumele pret de 10 min sa fiarba,le scoatem si le scurgem de apa.Ceapa,mararul,patrunjelul tocate marunt.Punem carnea intr-un bol,adaugam sare si piper,dupa gust,apoi ceapa,mararul si patrunjelul,omogenizam compozitia.Legumele scurse le punem peste carne,spargem 4 oua si cu 3 linguri de faina si formam o compozitie omogena. Punem compozitia in forme de briosa si dam la cuptor cca 40-45 min.Se pot servi si calde si reci.Sa aveti pofta,daca va trece prin cap sa le pregatiti vreodata !

 

TIPS-URI

1

in apa in care am fiert legumele am pus o lingurita de delikat

2

eu am uns un pic formele ca sa fiu sigura ca nu se lipeste

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216028
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216029
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216030
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216031
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216032
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216033
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216034
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216035
retete culinare - ''Briose'' cu carne si legume 216036

COMENTARII (20)

CookieMonster 1

03.04.2013, 16:56

Trebuie sa fie foarte bune. Si eu ung de felul meu tava sa fiu sigura ca nu se lipeste.

Alina26 1

03.04.2013, 18:14

vreau si eu...!!!!

Zamfira 1

03.04.2013, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55