Briose cu fructe confiate si migdale

de _Alina_ in Prajituri, 26 Sep 2012 | 3002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1/4 cana zahar brun
  • 1 1/2 cana iaurt
  • 1 lg miere
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 lgt drojdie
  • 1 ou
  • fructe confiate
  • migdale intregi
  • miere de salcam pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe confiate si migdale:

1. Amestecati faina cu drojdia.

2. Puneti si restul ingredientelor (in afara de fructele confiate si migdale) si omogenizati bine.

3. Lasati aluatul la dospit 15-30 min.

4. Turnati compozitia in forme (daca le vreti mai mari umpleti formele)

5. Puneti fructe confiate deasupra in fiecare forma, si introduceti in mijloc cate o migdala!

6. Dati la cuptor la  200 °C timp de 55 min, sau pana vedeti ca s-au rumenit putin.

7. Dupa ce ati scos de la cuptor puneti pe fiecare briosa miere de salcam!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe confiate si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diaconta 1

26.09.2012, 23:06

vreau si eu

mihaelar63 1

27.09.2012, 08:53

Un deliciu

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 23:19

wowwww, si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie