Briose cu portocale si merisoare

de Bucataras in Dulciuri, 19 Dec 2015 | 1986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 ceasca de margarina polinesaturata
  • 1/2 ceasca de zahar
  • 1 ou
  • ¾ ceasca de cereale Nestlé Fitness
  • 1 lingurita de coaja rasa de lamaie
  • ½ ceasca de zeama de lamaie
  • ¼ ceasca de lapte concentrat
  • 1 ¾ ceasca de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • ¼ lingurita de bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurta de sare
  • 1/2 ceasca de merisoare uscate sau alte fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale si merisoare:

1. Incalziti In prealabil cuptorul la 200°C. Frecati margarina si zaharul cu mixerul electric pana cand obtineti o crema galben pal, pufoasa. Adaugati oul, cerealele Nestlé Fitness, coaja rasa de portocale si laptele concentrat. Amestecati bine.

2. Intr-un vas mediu, cerneti faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare. Adaugati la amestecul de margarina cat sa se inmoaie ingredientele.

3. Puneti merisoarele inauntru. Umpleti formele, unse in prealabil, cu aluat cat sa acopere 2/3 din forme. Coaceti in cuptorul incalzit in prealabil la 200°C timp de 25 – 30 de minute sau pana briosele devin aurii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu portocale si merisoare 417601
retete culinare - Briose cu portocale si merisoare 417602

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:07

mmm ce parfumate si bune sunt!

Lina24 1

05.01.2016, 12:23

super bune

mihaelar63 1

22.01.2016, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55