Budinca de conopida

de jolygina in Mancaruri de legume, 25 Sep 2010 | 18955 vizualizari

 

as manca conopida dimineata ,pranz si seara ,imi place sa o mananc asa fiarta cu sare

 

INGREDIENTE

  • o conopida (500g)
  • 4 oua
  • 200g branza
  • 200g smantana
  • 200g mozarella (baby e fara sare asa mai dietetica mie imi place)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

se pune conopida la fiert cu putina sare (daca doriti ca  sa fie conopida mai alba puteti pune 100ml lapte in apa in care fierbe )

intre timp pregatim crema pentru budinca astfel: batem bine ouale ca la omleta ,adaugam branza care a fost data pe razatoare ,cand s-a incorporat bine adaugam si smantana

cand s-a fiert conopida o punem la scurs ,ungem o tava cu unt ,si asezam buchetele de conopida  dupa care turnam crema peste conopida ,cand s-a incorporat bine crema printre buchetele de conopida punem si bucatile de mozarella si dam tava la cuptor cam 20-30 min       

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopidă la cuptor