Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un desert placut si hranitor!!
Punem orezul spalat la fiert in lapte cu batonul de vanilie taiat pe lungime,un praf de sare si zahar;
dupa ce este fiert,scoatem vanilia,adaugam perele taiate in cubulete mici,coaja de lamaie,mai lasam vasul pe foc amestecand 2-3min apoi dam vasul deoparte sa se raceasca putin;
incorporam apoi branza amestecata cu galbenusurile apoi albusurile batute spuma,amestecand cu o lingura.
In vasul de yena uns cu putin unt si tapetat cu pesmet,rasturnam compozitia si lasam la cuptor 30 min.
Pentru ca dupa gustul meu a iesit prea dulce,am servit cu sos de fructe de padure,dar se poate servi si cu sos de zahar ars.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult